Amatőrök a hegyen

Városi puhányok neki kezdenek meghódítani a hegyeket, völgyeket. Ráadásul mindjárt a Fjallraven vándortúrával indítanak.

Indul egy remek Olympus-Manfrotto-Fjallreven akció 2.0

2017. május 18. 12:20 - Amatőrök a hegyen

Olympus & Manfrotto TG & OFF ROAD nyereményjáték és szuper akciós ajánlatok

fjallraven_vt2017_nyeremenyjatek_banner_jpg_1.jpg

Ha most vásárol Olympus Tough!* és/vagy Manfrotto Offroad** terméket, töltse ki regisztráció lapunkat, így részt vehet nyereményjátékunkon az alábbi értékes nyereményekért!

Fődíj:
2 db Fjallraven vándortúra részvétel (2x39.990 Ft értékben)

Fjällräven Vándortúra - 5 nap - 113 km
2016. augusztus 22-26 (Rajt: augusztus 22. hétfő reggel).

Gyere és csatlakozz hazánk legszebb nemzeti parkjainak felfedezői közé, a Fjallraven Vándortúra csapatához!

A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 113 km-es nomád élménytúra, Aggtelektől Felsőtárkányig. Megrendezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnénk újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék.

Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.

További infó: trekk.hu/index.php/vandortura

További nyeremények:
1 db Olympus ajándékcsomag
1 db Manfrotto ajándékcsomag

Játékunk 2017.06.30-ig tart!
Sorsolás 2017.07.05-én.

*Az akcióban résztvevő Olympus készülékek
Olympus TG-Tracker, olympus-TG-5, Olympus TG-4, Olympus TG-870
**Az akcióban résztvevő Manfrotto termékek
Manfrotto OFF ROAD termékek
Csomag ajánlatok és extra akciók: (További infó és rendelés)
fjallraven_vt_nyeremenyj_szorolap_mini_back_2017_jpg.jpg

Részvételi szabályzat:
Adataimat az Olympus (Manfrotto) bizalmasan kezeli (2011. évi CXII. törvénynek megfelelően). A Játékban csak Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt. A Játékban való részvétel ezen szabályzat el- fogadásának minősül. A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Továbbá más személyre nem ruházható át. Tudomásul veszem, hogy a nyereménysorsolásról e-mail-ben kapok értesítést. Amennyiben a nyertesek az e-mail kiküldését követően 5 napon belül nem jelentkeznek a Szervező jogosult a fődíjat és a további díjakat újra kisorsolni. A kérdőív kitöltésével feliratkozom az Olympus és Manfrotto Magyarország által küldött hírlevelekre.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorokahegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr6312513495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása